Gépjárművédelem
Chevrolet gépjárművédelem | Chevrolet Gombos Márkaszerviz | Budapest

Érdeklődjön szalonunkban vagy kollégáinknál az 1/430-3000-es telefonszámon.

A Pajzs Technológia bemutatása röviden

Az eddigi kialakítású gépjárművédelmi eszközökkel, rendszerekkel szemben a Pajzs Technológia hozzáférhetetlenné teszi a kialakított gépjárművédelmet, ezért azt akkor sem lehet hatástalanítani, ha a tolvaj rendelkezik típus ismerettel, illetve magas szintű felkészültséggel!

A gépjárművédelemben nem csak az a fontos, hogy immobiliser funkcióként hány pontot szakít meg ahhoz, hogy illegálisan ne indulhasson el a gépjármű, hanem az is fontos, hogy hol szakítjuk meg ezeket a pontokat!

Ezt úgy érjük el, hogy a védelmi rendszert beépítjük az adott gépjármű motorterébe, az indítás gátláshoz szükséges megszakítási pontok közül legalább egyet szintén a motortérben aktiválunk, majd a motorteret elektro - mechanikusan, belülről elzárjuk a külvilág elől. Ezenkívül a gépjármű gyári adottságaiból eredő hiányosságokat mechanikai úton kiküszöböljük. (Például a gépháztető zárszerkezetének mechanikai úton történő védelme, a nyitó bowden fémszerkezetbe történő beépítése.)

Amikor a védelmi rendszer be van élesítve, akkor a gépjármű motorház tetejét nem lehet kinyitni. A tolvaj tudni fogja azt, hogy mit kéne tennie, de mivel nem fér hozzá sem a védelmi rendszerhez, sem pedig a motortérben elhelyezett gyári eszközökhöz, a védelmi rendszert nem tudja hatástalanítani. Aminek következtében önerőből, a gépjármű saját motorjának a beindításával nem lehet ellopni a gépjárművet!

A gépjárművédelemben a hozzáférhetetlenség elvét kell alkalmaznunk, mivel csak ekkor biztosítható az eredmény!

Érdemes belegondolni, hogy naponta hány gépjárművet lopnak el annak ellenére, hogy az tartalmazott valamilyen gépjárművédelmi kialakítást.

A gépjárművek motorház tetejét kizárólag elektro- mechanikusan, és belülről zárjuk be! Nincs kívülről sem zárszerkezet, sem pedig más olyan nyitási lehetőség, amit a tolvaj felhasználhatna! Ezenkívül minden, a gépjármű gyári adottságaiból fakadó hiányosságokat külön mechanikai úton küszöbölünk ki. A nyitó bowdent fémszerkezetbe húzzuk, a motorháztető zárszerkezetét fém burkolatba rögzítjük! Ezért a tolvaj számára hozzáférhetetlen az így kialakított gépjárművédelem!
Gyakorlatilag az elektronikai, és a mechanikai összetevőket speciálisan ötvözve alkalmazzuk.


Hogyan véd a Pajzs Technológia?

» A gépjárművédelmi rendszer minden elemét az adott gépjármű motorterébe építjük be.

» Kizárólag olyan elektronikai pontokat szakítunk meg az indítás gátló funkció aktiválásához, amit csak a motortér kinyitása után lehetséges illegálisan inaktiválni. Fontos azt tudni, hogy így a tolvaj egy ellopásra kiszemelt gépkocsi motorterébe minden alkalommal be kell, hogy jusson! Ezért elengedhetetlen feltétel a motortérben történő elektronikai pontok megszakítása.

» Ezek után a védelmi rendszerünk a gépjármű motorház tetejét belülről, elektro - mechanikusan elzárja a külvilág elől annak érdekében, hogy amikor be van élesítve a védelmi rendszer, ne lehessen kinyitni a gépkocsi motorház tetejét.

» Természetesen ez még nem elég a biztonsághoz, mivel minden gépjármű rendelkezik olyan gyári hiányosságokkal, amiket szintén ki kell küszöbölni. Ez azt jelenti, hogy a gépháztető zárszerkezetét fém burkolattal vesszük körbe, ezenkívül a gépháztető nyitó bowdenjét egy fémszerkezetben rögzítjük. Így tudjuk elkerülni, hogy a tolvaj a gépháztetőt más illegális módon nyithassa ki.


Gyakorlatilag magát a gépjárművet is felhasználom annak érdekében, hogy sem a védelmi rendszerhez, sem pedig a motortérben elhelyezett, és a gépjármű működéséhez szükséges alkatrészekhez ne tudjon hozzáférni a tolvaj. Ennek köszönhetően hiába rendelkezik a tolvaj magas szintű felkészültséggel, hiába rendelkezik a gépjárművet illető típus ismerettel, vagy netán a gépjárművédelmi rendszer működési paramétereivel, ez számára mind hasztalan, mert egy dolgot nem tud megtenni. Nevezetesen nem tud a gépjárművédelemhez hozzáférni.

Ennek köszönhetően nem tudja a gépjárművédelmet hatástalanítani.

Aminek a végeredménye az, hogy:

» az indítás gátló funkciónak köszönhetően:
meggátoljuk az álló helyzetben történő lopásokat!

» a rablás gátló funkciónak köszönhetően:
meggátoljuk menet közben történő trükkös lopásokat és a rablásokat!

» a hang és fényjelzést keltő riasztó funkciónak köszönhetően:
értelmetlenné tesszük a feltörésből fakadó károkozásokat!


Ezenkívül értelmetlenné tesszük az emeléssel, és a vontatással történő lopási cselekményeket is!

Magyarán önerőből tesszük lophatatlanná a gépjárműveket!


Miért válik értelmetlenné a gépjármű feltörése?

Azért válik értelmetlenné a gépjármű feltörése abban az esetben, ha az fel van szerelve Pajzs Technológiával, mert a hang és fényjelzést keltő riasztó funkciót nem lehet hatástalanítani. Ennek következtében a tolvaj nem szívesen „dolgozik” egy olyan gépkocsiban, amelyik üvölt, villog és figyelemfelhívást végez. Persze, ha valaki ott hagyja a táskáját, vagy más egyéb értéket az ülésen, akkor nem biztos, hogy egy tolvaj azt nem fogja ellopni. De ha nem lát benne semmi, számára könnyen ellopható dolgot a gépkocsiban, akkor biztos, hogy meg sem kísérli a feltörést például egy beépített rádióért, telefonért, airbagért, stb.


Miért válik értelmetlenné a tréleres és a vontatásos lopási módszer?

Azért, mert a gépkocsi tolvaj a gépjárműveket szó szerint percek alatt tudja önerőből, azaz a saját motorjának a beindításával ellopni. Ennek oka a hiányos gépjárművédelem, a magas szintű felkészültség, és az adott gépjármű típus ismerete.

Ezenkívül ott van az is, hogy egy őt igazoltató rendőr elől menekülni nem tud, ami nagy kockázatot jelent a számára.

Gondoljunk bele logikusan! Miért lopjon a tolvaj trélerrel, ha erre nincsen szüksége? Ez számára értelmetlen, ebből fakadóan ezt a lopási módszert nem is alkalmazza.

Fontos tudni, hogy a gépjárművek motorháztetejének akár elektronikus, akár mechanikus úton történő lezárása, nem azonos a Pajzs Technológiával


Amennyivel többet ad a Pajzs Technológia

» A Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerek mindegyikére vonatkozó teljes körű pénz visszafizetési garancia.

Ha ellopnák a gépjárművét annak ellenére, hogy az tartalmazta a Pajzs Technológiát, akkor a pénzét hiánytalanul visszaadjuk!

Tájékoztatásul közöljük, hogy a gépjárművédelem területén ez a szolgáltatás teljesen egyedülálló! Ezt egyetlen más cég sem vállalja fel az ügyfelei felé. Hogy miért? Érdemes rajta elgondolkodni.

» A Pajzs Garancia szolgáltatás.

Gépjármű lopás esetén a gépjármű aktuális piaci értékére vonatkozó részleges, vagy teljes mértékű kártalanítás. Ez a Pajzs Garancia.

ájékoztatásul közöljük, hogy a gépjárművédelem területén ez a szolgáltatás is teljesen egyedül álló, mivel egyetlen más cég sem kínálja fel azt az opciót, ami egy sikeres lopás esetén kártalanítást nyújt a gépjármű tulajdonosának! Hogy miért? Érdemes rajta elgondolkodni.

» Havi díj nélküli GPS szolgáltatás.

Minden esetben tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy nem a GPS-sel védjük meg a gépjárműveket, hanem a Pajzs Technológiával. Hogy miért? Mert a GPS-sel nem lehet védeni, csupán csak a gépjármű láthatóságát lehet biztosítani. Ezen kívül cégünk rá a bizonyíték, hogy lehet GPS-t havi díj nélkül kínálni. Hogyan? Nincs benne semmi különleges., csupán a gépjármű tulajdonosának el kell mondani azt az éppen nem apró részletet, hogy lehet havi költségek nélkül is GPS rendszer a gépjárművében.

» Újdonság a Pajzs Casco!

Cégünk nem csupán casco kedvezménnyel rendelkezik, hanem casco igény esetén szintén egyedülálló lehetőséget kínál, a Pajzs Cascot.

A Pajzs Casco az Uniqa Biztosító ZRt. saját casco formátuma, ami a legkedvezőbb feltételeket biztosítja azoknak a gépjármű tulajdonosoknak, akik erre igényt tartanak.

A kedvezmény mértéke az egyedi, 50% - 70% mértéket is elérheti!

» Ami a legfontosabb, a védelem. A Pajzs Technológia

Ha egy gépjárművédelem létezik, azt már nem lehet fokozni, hogy jobb védelem. Mert a gépjárművédelem nem mennyiségi tényező, hanem minőségi tényező. Minden szolgáltatásunk alapja a Pajzs Technológia. ami már önmagában is megvédi a gépjárműveket a lopások, a trükkös lopások és a rablások ellen. Gondoljon csak bele, hogy mennyit is ér az Ön gépjárművédelmi rendszere, ha az tartalmazza a hozzáférhetőséget, ami a jelenlegi gépjárművédelmi rendszerek és eszközök általános és közös hiányossága.


Termékeink árral kiegészítve

Pajzs gépjárművédelmi rendszer  

Ára beszerelve: 132 000 Ft
Az ár, az AFÁ-t tartalmazza

 • Pajzs Technológia
 • Indításgátlás
 • Rablásgátlás

 

 

Vémár komplex gépjárművédelmi rendszer

Ára beszerelve: 175 200 Ft
Az ár, az AFÁ-t tartalmazza

 • Pajzs Technológia
 • Indításgátlás
 • Riasztó funkció
 • Ultrahangos térérzékelő
 • Rablásgátlás

 

Vémár komplex gépjárművédelmi rendszer GSM kiegészítővel

Ára beszerelve: 216 000 Ft  
Az ár, az AFÁ-t tartalmazza

 • Pajzs Technológia
 • Indításgátlás
 • Riasztó funkció
 • Ultrahangos térérzékelő
 • Rablásgátlás
 • Telefonos visszahívás

 

GPS rendszer (Nem tartalmazza a Pajzs Technológiát!)

Ára beszerelve: 180 000 Ft
Az ár, az AFÁ-t tartalmazza  

 • Indításgátlás
 • Riasztó funkció
 • Ultrahangos térérzékelő
 • Rablásgátlás
 • Távoli vezérlés
 • GPS láthatóság
 • Telefonos visszahívás

 

Pajzs + GPS gépjárművédelmi rendszer

Ára beszerelve: 259 200 Ft
Az ár, az AFÁ-t tartalmazza

 • Pajzs Technológia
 • Indításgátlás
 • Riasztó funkció
 • Ultrahangos térérzékelő
 • Rablásgátlás
 • Távoli vezérlés
 • GPS láthatóság
 • Telefonos visszahívás

 További tudnivalókról érdeklődjön szalonunkban vagy kollégáinknál az 1/430-3000-es telefonszámon.1039 Budapest, 
Szentendrei út 237. 

Tel:  +36 1 430 3000
Fax: +36 1 430 3005

Nyitva tartás:

Szerviz:
H-Cs: 
07:00-18:00
Péntek: 
07:00-17:00
Szombat:
09:00-13:00

Pénztár: 
H-Cs: 
08:30-17:30
Péntek:
08:30-15:30